Met deze email postkamer heeft u de beschikking over een ECHT email archief. Denk maar aan de vroegere postkamer bij een groot bedrijf. De post kwam binnen, werd gearchiveerd en daarna intern doorgestuurd aan degene waar de post voor bedoeld was.
Mocht iemand dus ooit een poststuk kwijtraken, dan kunnen ze bij de postkamer altijd een kopie ophalen uit het archief.

Dit is niet anders alleen dan digitaal. Er wordt dus van ELKE inkomende email voor iemand onder uw domein een kopie van de mail in het archief gezet. Dit gebeurt ook met ELKE uitgaande email die eruit gestuurd wordt onder uw domein. En uiteraard zonder dat iemand dit kan beinvloeden.

U heeft de beschikking over de webinterface voor het email archief. Per maand staat daar een email map waarin automatisch de archiefmail per maand geplaatst wordt.

Hier ziet u een screenshot van mijn email archief als voorbeeld:

U ziet dat het ingedeeld is per maand en per jaar. Maar er zit ook en goede zoekfunctie op, zodat u snel kan zoeken op bijvoorbeeld een email met een bepaalde tekst daarin of van een specifieke afzender of ontvanger.

U kunt nader te bepalen wat u wilt met deze email die opgeslagen is, bijvoorbeeld na een jaar. U kan zelf beslissen of u de email alsnog verwijderd of op een medium wilt plaatsen zoals een DVD.