Betrouwbaarheid:
We denken dat u uw website en uw email faciliteit als gereedschap moet zien. Zoals u ook graag in uw betrouwbare auto stapt, zo zou u ook moeten kunnen vertrouwen en bouwen op uw eigen website en email faciliteit. Laat ons dat zo betrouwbaar maken, dat u het als vanzelfsprekend gaat ervaren. Als we dit gevoel bij u kunnen bereiken, dan zijn we tevreden en hebben we ons gezamenlijke doel bereikt.
We hebben een uptime garantie van 99,99%.

DataCenter:
Veiligheid is cruciaal. Al onze servers staan in een zeer betrouwbaar datacenter. Het datacenter beschikt  over 24/7 on-site bewaking, het gehele jaar door. Biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk waarborgen dat onze servers veilig staan. Brandveiligheid wordt gegarandeerd door een VESDA detectiesysteem in combinatie met een Argonite blussysteem.

Redundantie:
Alle rekken in het datacenter zijn voorzien van redundante netwerkpoorten. Een Uninterruptible Power Supply (UPS) en twee SDMO NSA dieselgeneratoren zorgen ervoor dat zelfs bij stroomuitval het datacenter volledig operationeel blijft. Mocht er een ‘hardware failure’ voorkomen, dan worden de servers vrijwel direct overgenomen door andere hardware. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, het blijft mensenwerk, er wordt alles aan gedaan om de servers (en daarmee al onze diensten) altijd on-line te hebben en te houden.

Koeling:
Middels de adiabatische koeling wordt het datacentrum constant op een temperatuur van 22.5 graden Celsius gehouden. Luchtstromen worden optimaal gereguleerd door het gebruik van blind plates. Hierbij maken alle racks gebruik van een ‘cold corridor’ systeem.

Koeling